A Fuvar Oda segítségével építkeztünk

Fuvar-Oda_pic1

Így segítette munkálatainak a Fuvar Oda

A Fuvar Oda az egyik legjobb szóródóanyag szállító cég a környékünkön. Ennek számos oka van, amiknek egy teljes bejegyzést gondoltam szentelni. Nekem nagyon megérte velük dolgozni, így gondoltam másoknak is ajánlom a szolgáltatásaikat. Úgyhogy, bár laikusként, le is írnám, milyen tapasztalatokkal lettem gazdagabb a vállalkozás kapcsán és kiknek ajánlanám őket választani. Nem lesz hosszú, de remélem azért a legfontosabb információkat meg tudom osztani. 

Mi mindent tudunk rendelni a Fuvar Oda oldaláról?

Igen, a Fuvar Oda egy szóródóanyagokkal foglalkozó cég, így számos különböző anyagot tudunk tőlük rendelni. A teljesség igénye nélkül sorolnám fel ezeket, mert a honlapjukon úgyis minden fontos információ fel van tűntetve. Elsőként természetesen a sódert említeném, ami minden nagyobb átalakítás és építkezés legfontosabb alapanyaga, amit mindenképpen érdemes még akkor is rendelni, hogyha egyelőre azt sem tudjuk, szükség lesz-e rá. Lesz. Valaminek tartania kell az oszlopokat, de még egy egyszerű mászó stabilizálásához is az egyik legfontosabb összetevő, így érdemes befektetni egy kisebb mennyiségbe még abban az esetben is, hogyha egyébként nagyrészt természetesebb anyagokat szeretnénk használni. 

Fuvar-Oda_pic2

Persze a cég foglalkozik különböző kőzetek fuvarozásával is, így tudunk tőlük többfajta bazaltot, murvát és kavicsot is rendelni. Ezek színe eltérhet időnként, de nagyság szerinti osztályozással mindenképpen számolhat az ember legalább. Ezen kívül persze a termőföldek számos fajtája is megtalálható a kínálatban, ahogy töltőföldet is tudunk innen rendelni. 

Hogyan lehet rendelni a Fuvar Oda oldaláról?

Először is, mindent pontosan meg kell tervezni a rendeléssel kapcsolatban. Ez nem csak a Fuvar Oda esetében érvényes, hanem minden szóródó anyaggal foglalkozó cég esetében. Így ugyanis ki tudjuk védeni azt a hibát, hogy valamilyen anyagból túl keveset rendelünk, és újból kell szállíttatni, ami kellemetlen extra költségekkel jár. Tehát először is, gondoljuk végig a kert vagy a ház átalakítását, mérjünk le mindent. Az interneten számos cikket lehet arról találni, hogy mennyi anyagra lesz szükség az egyes munkálatokhoz, nekünk csak be kell szorozni ezt a felületi nagysággal. Hogyha ezzel megvagyunk, akkor persze a szóródó anyag minősége vagy nagysága lehet a kérdés. Ebben maga a Fuvar Oda oldala is tud nekünk segíteni, hogyha jobban szétnézünk az egyes aloldalak között: https://www.fuvar-oda.hu/

Hogyha pedig minden számot tudunk pontosan, még adjunk hozzá egy keveset a biztonság kedvéért. Így megelőzhetjük a már említett újbóli rendelés esetét. Ami pedig a pontos számokat illeti, ezeket szedjük össze, és kérjünk rájuk ajánlatot. Érdemes egyébként a környék összes cégével megpróbálkozni, és a legjobb ajánlatot választani, hiszen ez nekünk nem kerül semmibe, de segíthet jobban megismerni a környék cégeit. Így nem csak most hozhatunk jó döntést, de a jövőre nézve is tudni fogjuk, kihez érdemes fordulni. 

Miért érdemes a Fuvar Oda oldaláról rendelni?

A Fuvar Oda budapesti helyszíne mindenképpen egy előnyös oldala. Vidéken általában egyértelmű, hogy mely cégektől érdemes rendelni, a fővárosban sok szempontból azonban hátrányban van az ember, hogyha a választásról van szó. Egyrészt, nem egy népszerű vállalkozás ez arrafelé, azonban mégis a „bőség zavara” lehet a problémánk, mivel minden cég más kerületekben tud az ember számára kedvezményes szállítást biztosítani. Ezért is tudom ajánlani éppen a Fuvar Oda cégét, mivel itt az egyik legnagyobb a kedvezményes szállítási kerületek száma. Érdemes tehát mindenképpen már csak ezért is felkeresni az oldalukat, hogyha a legkedvezményesebb árat szeretnénk a magunkénak tudni. 

Fuvar-Oda_pic3

Természetesen a minőség is nagy szerepet játszik a kérdés eldöntésében. A tárgyalt cég kapcsán mindenképpen fontos megemlíteni, hogy a legjobb minőséget nyújtják, és mindig megbízható szolgáltatást nyújtanak. Időben szállítanak, és mindig a megfelelő mennyiséget. 

Személyes tapasztalatom a Fuvar Oda cégével 

A személyes tapasztalataimról is szólnék tehát néhány szót még. Az ajánlatkérés esetemben igen gyorsan ment, nem volt vele semmilyen gondom. A honlapon könnyen be lehet gépelni az igényeket, a válasz pedig nekem egy napon belül megérkezett. Ezután már csak fel kellett hívnom őket, hogy szeretném is igénybe venni az ajánlatot. Megbeszéltük a pontos árat, és egy közös szabad időpontot ki is tudtunk szúrni a szállításhoz. 

Minden anyag rendben megérkezett, és a várt minőséget kaptam. A mennyiséget is rendben találtam, habár persze az ember nem tudja pontosan lemérni azt az otthonában, hogyha már van egy kis gyakorlat, könnyen ki lehet szúrni a csalásokat. Azonban ennél a cégnél semmi ilyesmiről nem volt szó. Gyorsan dolgoztak, néhány perc alatt le is rendeztük az üzletet. Az anyagokkal könnyű volt dolgozni, semmilyen minőségbeli kellemetlenséget nem kellett tapasztalnom szerencsére. Összességében én kedvező áron megúsztam az építkezést, megint választanám a céget, hogyha építkezésre kerülne egy sor, de most néhány évig remélhetően erre nem lesz szükség.